3D BAD TEKENING GRATIS

3D PANORAMA VAN UW BADKAMER

 

 

Badkamer Ontwerpen

Bij een badkamer ontwerp komt veel kijken. Je dient rekening te houden met leidingwerk, afschot, ventilatie, verlichting, productwensen, gewenste materialen, etc.. Om tot een gedegen ontwerp op maat te komen welke naadloos aansluiten bij uw wensen dienen wij een inventarisatie lijst met u te doorlopen. In de ori├źntatiefase krijgt u al een redelijk beeld welke stijlen badkamers u aanspreekt en kunnen we kijken naar de mogelijke indeling. Vervolgens maken we een afspraak om een badkamer ontwerp te maken. Hierin verwerken wij uw wensen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden binnen de beschikbare ruimte. Een Badkamer Ontwerp maken wij in ons zeer geavanceerde badkamer ontwerp software. Als het badkamer ontwerp eenmaal klaar is kunnen wij deze in 3D renderen zodat u door de badkamer kunt lopen in 3D. Dit geeft u een zeer realistisch beeld van uw nieuwe badkamer.

Ontwerp

Na de orientatie fase maken wij in een persoonlijk gesprek een 3D ontwerp waarmee u een goed beeld krijgt van de nieuwe badkamer(s) en /of toiletgroep. Door onze kennis en ervaring adviseren wij u over de gebruikte materialen en indelingen van uw nieuwe badkamer.

Vakkundig advies

Na het ontwerp gaan we samen de badkamer inrichten. Dan krijgt u uitleg over de mogelijke wandbekleding, vloertegels, kranen, verwarming, sanitair en dergelijke. Met onze installatieachtergrond weet u zeker dat u een vakkundig advies krijgt. Als het totaalplaatje naar wens is, dan volgt de planning voor de montage.  Daarbij zorgen we ervoor dat alle materialen op tijd worden geleverd. Maar maak wel even een afspraak voor een vrijblijvend badkamer advies.