Stucadoor

Voor al uw stucwerk – wij staan voor u klaar!

Stuckwerk inkl.mat. vanaf 10,-€-/m2

Bent u op zoek naar een stucadoor die vakwerk levert? Dan bent u bij Bademann Stucadoor aan het juiste adres. Wij leveren een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bademann Stucadoor is dé vakman voor al uw stuc-, spuit- en schilderwerk. U kunt bij ons aankloppen voor alle mogelijke stucadoorswerkzaamheden. Of het nu gaat om traditioneel, decoratief of exclusief stucwerk of om uitgebreide restauratieprojecten, wij hebben de praktijkervaring en vakkennis in huis om een perfect eindresultaat te leveren.

Stucwerk en schilderwerk
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in spuiten, het fraai afwerken met behulp van een spuitmachine. Het pleister wordt daarbij onder hoge druk op wanden en plafonds gespoten. Is een muur of wand al schilderklaar en wilt u alleen een ander kleurtje, ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wij staan voor u klaar!

Wij hebben alle mogelijkheden overzichtelijk voor u op een rijtje gezet op onze website. Heeft u nog aanvullende vragen, dan beantwoorden wij deze graag. U kunt contact opnemen via telefoon, email of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar!

Aanfraagformulier werkzaamheeden

 

Verification