Wat kost een badkamer renovatie?

De prijzen voor een badkamer renoveren lopen uiteen. De materiaal- en stijlkeuze zijn van invloed op de totale prijs voor het renoveren van je badkamer, maar ook ligt het aan de grootte van je badkamer hoe duur de renovatie wordt.

Prijsvoorbeelden badkamer renoveren


Je wilt de badkamer renoveren, maar hier het liefst zo min mogelijk geld aan uitgeven. Een basic badkamer bestaat meestal uit een douchecabine, een wastafel met badkamermeubel en eventueel een standaard ligbad en toilet. Uiteraard afhankelijk van hetgeen dat je wilt renoveren moet je rekening houden met een bedrag vanaf € 2500 (werkzaamheden)  voor een gemiddelde badkamer van 5 m2.

Filter
1 - 5
No matching reviews found.

De badkamer renovatie kosten zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. De totaalprijs is op te delen in de volgende elementen: arbeidskosten, materiaalkosten en afvoerkosten. Bij het renoveren van de badkamer staan de kosten voor de afvoer van de oude badkamermeubels of het puin van de sloopwerkzaamheden meestal los vermeld op de factuur.

 

Vind de beste deal

Ben je benieuwd naar wat jouw badkamer renovatie gaat kosten? Vraag nu geheel vrijblijvend gratis offerte aan voor jouw project. Binnen 48 uur ontvang je de offerte en kies je uiteindelijk de beste deal voor de renovatie van je badkamer. Je bespaart tot wel 40% op de kosten voor het renoveren van je badkamer door deze offertes met elkaar te vergelijken.